Wedstrijd

BEZOEK DE FABRIEK EN ONTVANG EEN ORIGINE FIETSTRUI

Neem een unieke kijk in de Origine fietsfabriek, verken met ons de kasseistroken van de Hel van het Noorden en ga naar huis met een Origine fietstrui.

 

Een wedstrijd in samenwerking met WielerVerhaal.

Origine, fabrikant van hightech en 100% configureerbare fietsen, organiseert in samenwerking met WielerVerhaal een fabrieksbezoek met fietstocht. Vul onderstaand formulier in voor 7 maart om 23.59 uur en configureer en registreer je droomfiets op www.origine-cycles.com. Op 8 maart kiezen we door middel van lottrekking drie winnaars die we op donderdag 11 april uitnodigen in de fabriek. Voor de middag krijg je een unieke kijk achter de schermen, na de lunch stappen we op een Origine Graxx gravelbike voor een rit over enkele bekende kasseistroken van Noord-Frankrijk. Na een verkwikkende douche en een afsluitende koffie ga je met een Origine fietsshirt huiswaarts.

Logo origine cycles
fraxion

Ontdek de Origine fietsen

Origine is een Franse fabrikant van racefietsen, gravelbikes, mountainbikes en elektrische fietsen. Onze fietsen zitten boordevol toptechnologie waardoor ze een unieke mix bieden van prestaties, comfort, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De Origine fietsen kan je volledig zelf online samenstellen. Elke fietser stelt in onze online configurator zijn fiets samen in functie van zijn rijstijl, zijn smaak, zijn lichaamsbouw en zijn budget.

De Graxx werd in 2023 verkozen tot Gravelbike van het Jaar in België. De Axxome werd door TopVélo in Frankrijk uitgeroepen tot Racefiets van het Jaar, de Fraxion ging vorig jaar in België met de titel van Dreambike of the Year aan de haal. In 2024 behaalde de Axxome de bronzen medaille in de verkiezing van de Belgische racefiets van het jaar.

logo FFVélo<br />
WielerVerhaal

Maak kennis met WielerVerhaal

WielerVerhaal volgt de wielersport op de voet en niet alleen de profs, ook de dames, amateurs en jeugdreeksen kunnen op de nodige aandacht van het redactieteam rekenen. Daarnaast brengt WielerVerhaal producttests en bedrijfsbezoeken.

Het reglement

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Origine Cycles en WielerVerhaal, deelnemen kan tot 7 maart om 23.59 uur. Om in aanmerking te komen voor de prijs moeten de deelnemers zich op deze pagina aanmelden en op www.origine-cycles.com een fiets configureren en bewaren. De winnaars worden op 8 maart door middel van lottrekking aangeduid en persoonlijk op de hoogte gebracht. De winnaars worden op 11 april uitgenodigd naar de fabriek in Valenciennes voor een fabrieksbezoek met aansluitende gravelride en gratis Origine fietsshirt.

Wil je meer weten over de Origine fietsen?