Wedstrijd

Win een Origine frameset

Met een waarde tot 2.750 euro.

In samenwerking met:

grinta-logo-white

Win een Origine frameset naar keuze met een waarde tot 2.750 euro, in samenwerking met Grinta!

Origine, fabrikant van hightech en 100% configureerbare fietsen, organiseert in samenwerking met Grinta! een tombola met een frameset naar keuze met een waarde tot 2.750 euro als inzet. Vul het formulier hieronder in voor 30 november om 23.59 uur om kans te maken op deze schitterende prijs.

Logo origine cycles
fraxion

Ontdek de Origine fietsen

Origine is een Franse fabrikant van racefietsen, gravelbikes, mountainbikes en elektrische fietsen. Onze fietsen zitten boordevol toptechnologie waardoor ze een unieke mix bieden van prestaties, comfort, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De Origine fietsen kan je volledig zelf online samenstellen. Elke fietser stelt in onze online configurator zijn fiets samen in functie van zijn rijstijl, zijn smaak, zijn lichaamsbouw en zijn budget.

De Graxx werd in 2023 door Grinta! verkozen tot Gravelbike van het Jaar. De Axxome werd door TopVélo in Frankrijk uitgeroepen tot Racefiets van het Jaar. En de Fraxion ging dit jaar in België met de titel van Dreambike of the Year aan de haal.

logo FFVélo<br />
NCT le mag

Maak kennis met Grinta!

Grinta ! is het toonaangevende medium voor de actieve fietser in de Lage Landen. Grinta! lees je als tweemaandelijks tijdschrift, je vindt een pak nieuws en weetjes op hun website en Grinta! organiseert evenementen om fietsers te informeren en te inspireren.

Het reglement

Deze tombola wordt georganiseerd door Origine Cycles en Grinta!, deelnemen kan tot 30 november 2023 om 23.59 uur. Om deel te nemen volstaat het om het formulier hierboven in te vullen. De winnaar wordt via lottrekking aangeduid op 5 december 2023 en wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. De winnaar/winnares kan zijn/haar prijs ophalen op de stand van Origine tijdens de Velofollies fietsbeurs in Kortrijk, van 19 tot 21 januari 2024. De prijs is een Origine frameset naar keuze met een maximumprijs van 2.750 euro.

Wil je meer weten over de Origine fietsen?